Please use this identifier to cite or link to this item: http://hdl.handle.net/11612/6781
Authors: Silva, Ingrid
Teles, Keillon Leo Alves
Portilho, Larissa Gabriela R.
Sousa, Letycia Vasconcelos
Nova, Mykauana Alves Villa
Oliveira, Zenilda L. de
Organizer: Maciel, Erika da Silva
Martins, Glendara Aparecida de Sousa
Title: Bem-estar no trabalho: estratégias para melhorar a qualidade de vida na indústria de alimentos.
Keywords: Ambiente laboral;Bem-estar;Saúde no trabalho;Indústria alimentícia
Issue Date: 28-May-2024
Publisher: UFT
Citation: SILVA, Ingrid; TELES, Keillon Leo Alves; PORTILHO, Larissa Gabriela R.; SOUSA, Letycia Vasconcelos; NOVA, Mykauana Alves Villa; OLIVEIRA, Zenilda L. de. Bem-estar no trabalho: estratégias para melhorar a qualidade de vida na indústria de alimentos. Palmas: Rhia/Uft, 2024. 25 p.
URI: http://hdl.handle.net/11612/6781
Appears in Collections:Livros

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Caderno Bem estar no trabalho.pdf7.39 MBAdobe PDFThumbnail
View/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.