Please use this identifier to cite or link to this item:
http://hdl.handle.net/11612/1340| Authors: | Martins, Glêndara Aparecida de Souza (Org.) Silva, Juliana Fonseca Moreira da (Org.) Nascimento, Guilherme Nobre do (Org.) |
| Title: | Ciência e tecnologia de alimentos : conceitos e aplicações |
| Keywords: | Tecnologia de alimentos;Alimentos - Controle de qualidade;Alimentos - Biotecnologia |
| Issue Date: | 2019 |
| Citation: | MARTINS, Glêndara Aparecida de Souza; SILVA, Juliana Fonseca Moreira da; NASCIMENTO, Guilherme Nobre do (Org.). Ciência e tecnologia de alimentos: conceitos e aplicações. Palmas: Eduft, 2019. 124 p. |
| URI: | http://hdl.handle.net/11612/1340 |
| Appears in Collections: | EDUFT |
Files in This Item:
| File | Description | Size | Format | |
|---|---|---|---|---|
| Ciência e Tecnologia de Alimentos - Conceitos e Aplicação.pdf | 14.06 MB | Adobe PDF | ![]() View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.
